Klik Sini Dulu Meh... =D

Kata-kata dari pemunya blog....

Assalammualaikum & salam sejahtera....selamat dtg ke blog yg simple ni...sudi2lah menjenguk dan kalau blh, jgn lupa follow yerk...nadi blog saya, adalah anda semua yang follow blog ini...thanks semua.... (^_*)


Tuesday, 26 July 2011

Duit oh duit come to me....

Selamat petang semua....

Mari kita ke sesi luahan hati di petang hari.....huaaaaaaaa.....adakah sama apa yang aku rasa, dengan apa yang korang rasa....huhu....ikuti la kisah aku ni....malas nak cerita panjang2...aku just buat dalam point je....

1. Time study, sibuk fikir nak keje je............

2. Bila dah habis study dan dah keje, dapat plak keje sementara yg gaji ciput............

3. Bila gaji ciput, nak belanja pon xcukup..............

4. Bila belanja xcukup, mulalah nak meminjam....

5. Bila nak pinjam, orang plak xnak bg pinjam...........

6. Bila orang xnak bagi pinjam, sedih la......

7. Sedih kenapa?huhu...sbb org xnak bg pinjam la....

8. Duit oh duit..........

apa-apa pun, ALHAMDULILLAH.....merapu meraban di petang hari....for all follower, plis wish me get the best life in future.....i'm so tired right now just because i'm worried about the money...huhu...worried about the money??huhu....because, in my life my family is number ONE....i doesn't like anymore to see my hardship in life....

Sekian, bicara petang....i need support..........


TQ sudi baca..komen la..jgn segan2 (^_*)

5 memberi komen:

amir aizat said...

amin.insyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan ye

Wani said...

tq dik... (^_^)

Alin Marlini said...

duit ni..lagi banyak lagi tak cukup kan..

Wani said...

btul2....hai...duit2...xleh pk sgt duit ni....

Gua Tertidur said...

har har har! keje ngan gua jela jom...