Klik Sini Dulu Meh... =D

Kata-kata dari pemunya blog....

Assalammualaikum & salam sejahtera....selamat dtg ke blog yg simple ni...sudi2lah menjenguk dan kalau blh, jgn lupa follow yerk...nadi blog saya, adalah anda semua yang follow blog ini...thanks semua.... (^_*)


Monday, 18 July 2011

Happy Birthday En. Ehem Ehem... (^_*)

Salam semua...

Hari 18.07.2011...hr ni jugak birthday en.ehem2 aku...klu sape2 xpernah tguk en.ehem2 aku ni la DIA ... (^_^). Kami skrg duduk jauh..klu thun2 sebelum ni, mse aku study kat shah alam dulu kami akn smbut sme2....tp skrg xdpt...hr ni ak keje..die pon keje....tp xpe....en.ehem2 jgn risau, kite x celebrate xbermaksud, hati sy pd awk dh berubah...hehe...ayat jiwang plak....

Ucapan dr hati ini untuk en.ehem2....
  • Semoga abg sentiasa mendapat keredhaan NYA d dunia dan akhirat kelak..
  • Semoga abg d berikan kesihatan yg sihat agar dpr terus beribadah pd NYA...
  • Semoga abg sentiasa bersemangat wlu ape skali pun dugaan yang menimpa...
  • Semoga abg sentiasa menyayangi dan mencintai wani selama2nya....
  • Semoga 10.09.2011 nnt bakal mengeratkan lg kasih syg kita...
  • Ingat ALLAH, jg kesihatan, jg diri, jg tingkah laku serta jgn lupe solat....akhir skali jgn lupekan wani....
Itu je lah....hehe.... aku xreti jiwang2..sabar aje lah....gambar2 bersama en.ehem2....aku amat2 merindui beliau..huhuhu...


sekian sahaja...semoga hr ini lebih baik dr semalam... (^_^)


TQ sudi baca..komen la..jgn segan2 (^_*)

4 memberi komen:

ROSMARIEZA BINTI ROFIEE said...

i love u too syg~<3

With Julia said...

moga anda berdua cepat2 kahwin ye...jemput with julia nanti...:)

Wani said...

rorose...love u too...hehe..julia, tq2....

With Julia said...

almost welcome cik wani :)