Klik Sini Dulu Meh... =D

Kata-kata dari pemunya blog....

Assalammualaikum & salam sejahtera....selamat dtg ke blog yg simple ni...sudi2lah menjenguk dan kalau blh, jgn lupa follow yerk...nadi blog saya, adalah anda semua yang follow blog ini...thanks semua.... (^_*)


Tuesday, 19 July 2011

Setulus Ingatan - GA

Salam semua...

Pejam celik..pejam celik...tinggal lagi 12 hari je untuk kita bertemu dengan bulan ramadhan...wahhh...tak sabar nye..... (^_^). Terasa nak join GA, so aku join keypochee nye GA....pada semua, mari la join sama...untuk maklumat lanjut, jom.........

klik kat pic or SINI

buat kak keypochee sekeluarga....hehe...selamat menyambut ramadhan al-mubarak....semoga ramadhan kali ini memberi seribu makna dan rahmat kepada akak sekeluarga.... (^_*)


TQ sudi baca..komen la..jgn segan2 (^_*)

4 memberi komen:

With Julia said...

cepat kan masa berlalu kan wani...dah nak tempuh bulan ramadhan yg di tunggu...bulan penuh kerahmatan...moga wani sekeluarga bahagia hendaknya amin :)

Wani said...

hehe..betul2..masa berlalu begitu pantas sekarang ni...

amir aizat said...

tahu takpo,hehe

Wani said...

aizat...haha...btul2 (upin ipin) =p