Klik Sini Dulu Meh... =D

Kata-kata dari pemunya blog....

Assalammualaikum & salam sejahtera....selamat dtg ke blog yg simple ni...sudi2lah menjenguk dan kalau blh, jgn lupa follow yerk...nadi blog saya, adalah anda semua yang follow blog ini...thanks semua.... (^_*)


Saturday, 29 October 2011

HADIAH DAH DAPAT

Selamat malam semua

Maaf semua, aku dah lama x update..kesibukan yg dpt d kawal...huhu...sibuk ape ntah, xthu la..huhu.....mlm ni ak nk buat entry mengenai hadiah saguhati yg aku terima dr NABILA dalam contest lucky draw beliau....alhamdulillah hadiah yg beliau nak bagi tu telah selamat sampai pagi td... seronok sgt...walaupun hny menang saguhati....hehe

Ni kat bawah ni ak tunjuk kn ape yg Nabila berikan...comel sgt.....thanks so much Nabila.... (^_^)


Akhir kata, terima kasih banyak2 pada Nabila....LOVE u so much dear...klu de buat lucky draw t, ajak akk lagi ye...k, gud nite... (^_*)


TQ sudi baca..komen la..jgn segan2 (^_*)

2 memberi komen:

Nabila Medan said...

Alhamdulillah kalau dah sampai.
^^

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini